Om oss

Företaget föddes efter att en av våra 4 döttrar försvann från en lekplats.


Skräcken att vara av med sin barn är svår att beskriva och worst case scenario tankarna tog över. Känslan av total maktlöshet och skräck för vad som kunde hänt är nog varje förälders mardröm. Historien slutade väl som tur är och dramat löstes när barnen hittades helt ovetandes om tumultet hade de följt en kompis kompis hem och tittade på deras nyfödda urgulliga kattungar. 

Förvisso älskar vi också kattungar men efter den upplevelsen kände vi behovet att kunna nå våra barn, utan att ge dem en mobiltelefon. Vi ville även via gps kunna se vart de befinner sig.


Vi vill inte ge barnen en vanlig mobiltelefon där de får tillgång till internet och det ger tyvärr även risken att en oönskad person kan kontakta barnet. Risken att små barn exponeras för olämplig information i den enorma internetvärlden och sociala medier är överhängande stor. Sannolikheten att de istället pillar med mobilen istället för att leka är väldigt stor.


Vi eftersökte marknaden men fann inga lagliga mobilklockor, inte heller mobilklockor som är anpassade för annat väder än sol, de var operatörslåsta och de passade därför inte våra familj som reser utomlands och vi då verkligen vill kunna ha en säker mobilklocka till barnen som fungerar.

Så då väcktes idén om att ta fram en egen mobilklocka som tillgodoser alla våra höga säkerhetskrav.

Idag har vi utökat sortimentet med fler mobilklockor med liknande standard som vi utgick ifrån och har möjlighet att erbjuda ett bredd sortiment både av olika modeller samt pris.