Därför ska du välja en Mobilklocka.

Utan att ge barnet en mobiltelefon där de får tillgång till internet och sociala medier kan du med mobilklockan ge ditt barn en säker mobiltelefon som ger er möjligheten att nå varandra digitalt när barnet är ute och utforskar världen. 


-Du bestämmer kommunikationen till och från Mobilklockan från en app med personlig inloggning.


Slipp risken med mobiltelefon som kan innebära tex spruckna skärmar, mobilen glöms, den trillar ur fickan, den är stor att ha i fickan, sociala medier, stöldrisk, att barnet sätter sig och spelar spel istället för att leka, laddar hem saker för stora summor pengar, kommer i kontakt med personer de inte ska komma i kontakt med via internet. Listan kan göras lång men för ett barn kan det vara lockande med internet och sociala medier. Med en mobilklocka med GPS-funktion kan ni enkelt nå varandra och du kan se vart barnet är i realtid.

Mobilklocka med GPS-funktion för ditt barns trygghet. Med en mobilklocka kan du lätt nå ditt barn via samtal från din mobil till barnets mobilklocka samt se vart ditt barn befinner sig oavsett var du är någonstans, genom att övervaka barnets position i den tillhörande appen. Kanske har ditt barn börjat leka med sina kompisar utomhus och utforskar världen, då är en mobilklocka med GPS-funktion ett bra alternativ och du kan känna dig trygg i att veta att ni enkelt kan nå varandra och du kan se var ditt barn håller hus. En smart uppfinning med många praktiska funktioner tycker vi.